Nu är det försent att redovisa för 2017.

Men vid årsskiftet 2018/2019 är det möjligt att redovisa för 2018.

 

Redovisningen skall lämnas in senast 31 juli (vid förseningar av redovisningen hör av er till kansli@fritidsforum.se)

Nu är det dags att ha årsmöte 2018 och redovisa vad ni gjorde under förra året (2018). Följ gärna mallen som finns att hämta här och fyll i alla uppgifter.

Medlemsregistret är digitalt. Ni kommer få en länk till en sida som heter MyClub där ni fyller i alla uppgifter. Har ni inte fått en inbjudan till den e-postadress ni uppgett vid registrering så kontakta oss.

När redovisningen är lämnad, alla papper i fyllda och inskickade, kommer det årliga bidraget 2500 kr + 50 kr per medlem att utbetalas.

Gör ni ändringar i stadgarna måste ni bifoga nya stadgar! Stadgarna finns att hämta här.

Eftersom Fritidsforum har över 300 föreningar önskar vi att om ni har frågor om er förening eller om utbetalningar att ni mejlar frågorna till kansli@fritidsforum.se. Glöm inte att skriva föreningens namn och telefonnummer vi kan nå er på.

Årsmötesprotokollet skickas enklast in genom mappen Filer i MyClub

Det går också att skicka med vanlig post.

Köp ett frimärke och klistra på:

Fritidsforum

Bergsunds strand 31
117 38 Stockholm

 

 

 

För att få snabbare information kan ni gilla oss på Facebook – där påminner vi när det dags att redovisa. Vi bjuder även in till kurser för er som har föreningar och är medlemmar i Fritidsforum

images

Gilla oss!

 

 

För att kunna ladda hem blanketterna behöver ni en pdf.-läsare som ni kan hämta här.

Blanketterna:

Årsredovisning 2017 Årsmöte 2018

Stadgar


    HÅRDROCK TEATER TJEJMÄSSA MUSIKFESTIVAL INNEBANDY BAKA SKATEBOARD GRAFFITI PINGIS KAMPSPORT VIRKA HIPHOP TJEJGRUPP DART PARKOUR DISCJOCKEY TV-SPEL INNEBANDY BAKA DANS MUSIK FOTBOLL TJEJGRUPPER FÖRENINGAR UMGÅS KILLGRUPPER