_MG_5399En möjlighet att snabbt komma igång – från ide till verklighet – är att unga driver egna projekt i miniatyrformat. Man lär sig skriva ansökningar, samarbeta och skapa forum för inflytande.

 

Nu är länken stängd, ni är välkomna att söka mikrobidrag återigen i augusti.
Men under Livet är en fest i Sundsvall finns det möjlighet att söka mikrobidrag på upp till 10 000kr.

Fritidsforum stödjer med mikrobidrag mindre projekt som på olika sätt stärker ungas inflytande och utgår ifrån empowerment. Är du ungdom och har en bra projektidé? Skriv ned den och skicka till oss. Viktigt att du som ungdom skriver ansökan men du får gärna ha en medsökande ledare som stöttar dig i skrivandet. Du kan söka bidrag upp till 10.000 kr. Efter genomfört projekt vill vi att du skickar en dokumentation till oss på upp till en A4-sida samt 1-2 foton, gärna på mejl. Scrolla ned och läs lite till innan du söker.

Tag gärna hjälp av ledare, men initiativet skall vara ditt!

Berätta vad du vill med ditt projekt, var så tydlig som möjligt och förklara vad du söker för, vilken tid ska det pågå, vilka ska vara med och hur ska det dokumenteras.
Skicka med kontaktuppgifter till den som är ansvarig (e-post, telefonnummer och adress).

Vi jobbar alltid för att försöka ge er ett svar inom 2-3 veckor. Vid hög arbetsbelastning kan det dock dröja något längre. Tveka inte att höra av er till oss om ni tycker att det dröjer.

ANSÖK OM MIKROBIDRAG HÄR

När projektet är slut vill vi att ni skickar oss en dokumentation/berättelse om hur det gick på denna länk.
Stöd kan ges upp till 10 000 kr. Medlemskap i Fritidsforum är självklart.

Vill du veta mer kontaktar du Frida Dahlberg, tfn 08-16 07 27 (frida.dahlberg@fritidsforum.se)


    HÅRDROCK TEATER TJEJMÄSSA MUSIKFESTIVAL INNEBANDY BAKA SKATEBOARD GRAFFITI PINGIS KAMPSPORT VIRKA HIPHOP TJEJGRUPP DART PARKOUR DISCJOCKEY TV-SPEL INNEBANDY BAKA DANS MUSIK FOTBOLL TJEJGRUPPER FÖRENINGAR UMGÅS KILLGRUPPER